De optimale mix tussen zelfstudie en klassikale training.

De Watson Academy biedt u de mogelijkheid om zelf uw tempo te bepalen van de opleiding. U ervaart daarbij de voordelen van de ideale combinatie tussen online zelfstudie en klassikaal leren onder begeleiding van een ervaren docent. Deze combinatie van leervormen noemen wij blended leren.

Als deelnemer aan één van onze blended opleidingen volgt u een gevarieerd leerpad met zelfstudie, inzendopdrachten, oefenvragen en klassikale bijeenkomsten. U wordt daarbij begeleid door onze ervaren docenten.

Onze blended opleidingen

In-company
Agile
16 uur
Op aanvraag
De blended Agile Business Foundation training is bedoeld voor professionals die onlangs zijn gestart met Agile- of Scrum werken in een non-IT omgev...
Beginner
13 lessen
16 uur
In-company
Blended leren
24 uur
Op aanvraag
Incompany blended Lean Orange Belt training. Resultaat voor uw organisatie én een hoog leerrendement voor de deelnemers die zelf het tempo van hun ...
Gemiddeld
20 lessen
24 uur
Open inschrijving
Blended leren
16 uur
€295
Met deze blended Lean Yellow Belt training bent u verzekerd van kwaliteit en een hoog leerrendement terwijl uzelf het tempo van uw opleiding bepaalt.
Beginner
18 lessen
16 uur
In-company
Blended leren
32 uur
Op aanvraag
Incompany blended Lean Green Belt upgrade training. Resultaat voor uw organisatie én een hoog leerrendement voor de deelnemers.
Gemiddeld
29 lessen
32 uur
Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.