Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten

Talentontwikkeling

Medewerkers die werken vanuit hun talent hebben meer werkplezier en energie en voegen meer waarde toe aan hun organisatie. Veel organisaties weten al dat het ontwikkelen van talent van medewerkers direct bijdraagt aan een lager ziekteverzuim, een hogere kwaliteit en een lager verloop.

Maar wist u dat uit onderzoek van internationaal onderzoek- en adviesbureau Gallup blijkt dat groepen die talent-interventies hebben gehad op alle onderdelen significant beter presteren dan de controlegroepen die minder of geen talent-interventies hebben gehad? Een Talent Ontwikkel Programma resulteert tot duurzaam betere prestaties van de onderneming. Organisaties met een Talent Ontwikkel Programma zien groei in verkoop, omzet en klanttevredenheid en medewerkersbetrokkenheid, en een afname in kosten en veiligheidsincidenten.

One of the greatest talents of all is the talent to recognize and to develop talent in others.

– Colin Powell

Watson Academy verzorgt 6-daagse Talent Ontwikkel Programma’s voor organisaties, waarbij de organisatie van dit programma in overleg met de organisatie afgestemd wordt. Het programma wordt inhoudelijk vormgegeven door een zeer ervaren docent, die geschoold is als coach en afgestudeerd is op het onderwerp talentontwikkeling.

In-company
talentfreak.png
Talentonwikkeling
6 dagen
Incompany
Watson Academy organiseert Talent Ontwikkel Programma als incompany programma (in opdracht van een organisatie of instelling). Wij laten dit progra...
Gemiddeld
16 lessen
6 dagen
Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.