Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten

Lean en Lean Six Sigma training en certificering

De afgelopen decennia hebben Lean en Lean Six Sigma zich bewezen als moderne managementsystemen waarmee organisaties stapsgewijs steeds meer waarde voor hun klanten leveren, beter samenwerken, verspilling reduceren en continu verbeteren. Een samenhangende management filosofie met praktische tools om de prestaties van organisatie te verbeteren.

Lean en Lean Six Sigma zijn daarom niet meer weg te denken bij organisaties uit vrijwel alle sectoren: zorginstellingen, logistieke dienstverleners, banken en verzekeraars, overheidsinstellingen, industrie, zakelijke dienstverleners en non-profit organisaties.

 

Een opleiding is een uitstekende investering in zowel uw eigen persoonlijke ontwikkeling als voor uw organisatie of opdrachtgevers.   Bij de Watson Academy bent u op het juiste adres om een Lean of een Lean Six Sigma opleiding te volgen en af te ronden met een internationaal erkend certificaat.

Open inschrijving
AdobeStock_41835100-870x440.jpeg
Examens en certificering
30 minuten
Gratis
Overweegt u zich in te schrijven voor het Lean Green Belt examen om zo uw theoretische Lean kennis te laten certificeren? Deze gratis oefenvragen g...
Gemiddeld
1 lessen
30 minuten
Open inschrijving
Individuele opleidingen
32 uur
€1.675
Voor wie? De Lean Green Belt opleiding is geschikt voor (aankomende) projectmanagers, lijnmanagers en adviseurs die met behulp van Lean aantoonbare...
Gemiddeld
3 lessen
32 uur
In-company
Incompany opleidingen
24 uur
Incompany
Incompany blended Lean Orange Belt training. Resultaat voor uw organisatie én een hoog leerrendement voor de deelnemers die zelf het tempo van hun ...
Gemiddeld
20 lessen
24 uur
Open inschrijving
Individuele opleidingen
48 uur
€1.975
De klassikale Lean Green Belt to Black Belt opleiding bestaat uit 6 dagdelen training en wordt afgesloten met het online examen.
Gevorderd
6 lessen
48 uur
In-company
Incompany opleidingen
32 uur
Incompany
Incompany blended Lean Green Belt upgrade training. Resultaat voor uw organisatie én een hoog leerrendement voor de deelnemers.
Gemiddeld
29 lessen
32 uur
Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.