Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten

Examens en certificering

Beschikt u al over de de nodige kennis op het gebied van Lean? Dan komt u in aanmerking om bij de Watson Academy rechtstreeks het theorie examen af te nemen voor Lean Yellow Belt of Lean Green Belt. Met het certificaat van de Watson Academy toont u aan dat u over de vereiste expertise beschikt. Watson Academy is geaccrediteerd door het Lean Competency System, ontwikkeld door Cardiff University. Wanneer u zich inschrijft voor ons examen ontvangt u ook het studieboek, zodat u zich goed kunt voorbereiden op het examen.

Het is ook mogelijk om bij Watson Academy uw praktijkervaring op het gebied van Lean te laten certificeren op de niveaus van Lean Green Belt en Lean Black Belt. U wordt hierbij ondersteund door een ervaren Lean coach. Aan de hand van een verbeterproject dat aantoonbare resultaten oplevert stelt u een story board op van de door u gevolgde aanpak. Ervaren (Master) Black Belts beoordelen na afloop van het project uw story board en kennen het praktijkcertificaat toe.

Open inschrijving
AdobeStock_41835100-870x440.jpeg
Examens en certificering
30 minuten
Gratis
Overweegt u zich in te schrijven voor het Lean Green Belt examen om zo uw theoretische Lean kennis te laten certificeren? Deze gratis oefenvragen g...
Gemiddeld
1 lessen
30 minuten
Open inschrijving
Examens en certificering
60 minuten
€175
Het online Lean Yellow Belt examen is een ideale oplossing wanneer u uw Lean expertise graag wilt aantonen door middel van een officieel certificaat.
Beginner
1 lessen
60 minuten
Open inschrijving
Examens en certificering
60 minuten
€225
Het online Lean Green Belt examen is een ideale oplossing wanneer u uw Lean expertise graag wilt aantonen door middel van een officieel erkend cert...
Gemiddeld
1 lessen
60 minuten
Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.