Examens en certificering

Beschikt u al over de de nodige kennis op het gebied van Lean? Dan komt u mogelijk in aanmerking om bij de Watson Academy rechtstreeks het theorie examen af te nemen voor Lean Yellow Belt of Lean Green Belt. Met het certificaat van de Watson Academy toont u aan dat u over de vereiste expertise beschikt.

Heeft u uw Lean opleiding gevolgd via de LOI? Dan komt u in aanmerking voor de kortingsregeling die de Watson Academy heeft getroffen met de LOI. Zo kunt u uw opleiding afronden met het officieel geaccrediteerd certificaat van de Watson Academy.

Het is ook mogelijk om bij Watson Academy uw praktijkervaring op het gebied van Lean of Lean Six Sigma te laten certificeren, waarbij een ervaren Lean coach u gedurende dit traject kan ondersteunen. Ervaren (Master) Black Belts beoordelen na afloop uw story board en kennen het praktijkcertificaat toe.

Open inschrijving
Examens en certificering
90 minuten
€175
Het online Lean Yellow Belt examen is een ideale oplossing wanneer u uw Lean expertise graag wilt aantonen door middel van een officieel certificaat.
Beginner
1 lessen
90 minuten
Open inschrijving
Examens en certificering
90 minuten
€225
Het online Lean Green Belt examen is een ideale oplossing wanneer u uw Lean expertise graag wilt aantonen door middel van een officieel erkend cert...
Gemiddeld
1 lessen
90 minuten

Controleer een certificaat

Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.