Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten

Welkom bij de Watson Academy!

Wij bieden training, coaching én interim management oplossingen om organisaties klantgerichter, efficiënter en wendbaarder te maken. Onze opleidingen zijn flexibel planbaar en maken gebruik van online hulpmiddelen. Zo blijft u zélf de baas over uw agenda en behaalt u het maximale leerrendement. Het resultaat is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onze trainers en coaches staan dagelijks midden in de praktijk

Geaccrediteerde training met internationale erkenning

Aanpak gericht op blijvend resultaat voor de deelnemer én de organisatie

Dé specialist op het gebied van incompany Lean en Agile training

Certificaat-Sybrigje

Al sinds onze oprichting in 2012 werken wij er dagelijks aan om fans te maken van onze opdrachtgevers. Dat lukt ons door onze aanpak: enthousiast en mensgericht, met veel ervaring en deskundigheid én de drive om organisaties telkens weer een beetje beter te laten presteren.

De Watson Academy maakt deel uit van Watson & Associates en is volop in ontwikkeling. In 2018 en 2019 werd dit bekroond met een FD Gazellen Award.

Accreditatie en kwaliteit

Watson Academy is geaccrediteerd door het Lean Competency System, ontwikkeld door Cardiff University. Dit betekent dat wij Lean Competency System (LCS) kwalificaties mogen toekennen aan deelnemers van onze Lean opleidingen. Hierdoor bent u als deelnemer verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige Lean opleiding met een internationaal erkend certificaat.

Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.