Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten

Voor wie?

Beschikt u al over voorkennis op het gebied van Lean? Heeft u bij uw werkgever of via een andere opleider een Lean Yellow Belt opleiding gevolg? Het online Lean Yellow Belt examen is een ideale oplossing wanneer u uw Lean expertise graag wilt aantonen door middel van een officieel erkend certificaat. Een Lean Yellow Belt certificaat van Watson Academy is een waardevolle bekroning van uw Lean expertise.

Het examen

Een complete studiegids in de vorm van een e-book is bij dit examen inbegrepen. Alle onderwerpen die in het examen aan bod komen worden hierin beschreven. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op het examen.

Watson Academy werkt samen met LOI. Heeft u een Lean Yellow Belt opleiding gevolgd bij LOI? Dan sluit het examen van Watson Academy hier naadloos op aan.

Het theorie examen Lean Yellow Belt bestaat uit 40 meerkeuze vragen in het Nederlands. Bij goed gevolg kunt u het theoriecertificaat direct downloaden. U ontvangt daarnaast ook nog een ingelijst certificaat. U toont met het certificaat aan te beschikken over de kennis die volgens internationale standaarden gevraagd wordt van Lean Yellow Belts. Bij het examen is een gratis herkansing inbegrepen.

Na aanschaf van dit product ontvangt u een factuur voor uw inschrijving en krijgt u toegang tot uw persoonlijke leeromgeving waarin u het examen voor u klaarstaat. Het online examen kunt u vanaf uw PC of laptop doen op ieder gewenst moment. U hoeft alleen te beschikken over een internetverbinding en een webbrowser.

Certificering

Het Lean Yellow Belt curriculum van Watson & Associates voldoet aan de hoogste standaarden. Watson & Associates is geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS), ontwikkeld door Cardiff University.

Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.