Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten
Special course
0
0 beoordelingen

Talent Ontwikkel Programma

talentfreak.png
  • Beschrijving
  • Curriculum

Watson Academy organiseert Talent Ontwikkel Programma als incompany programma (in opdracht van een organisatie of instelling). Wij laten dit programma aansluiten op de specifieke situatie of wensen van uw organisatie, graag informeren wij u over de mogelijkheden. Het Talent Ontwikkel Programma is een intensief programma van in totaal zes (niet aaneengesloten) dagen waarin medewerkers op zoek gaan naar hun talenten. Zij leren de kracht van hun talenten kennen en hoe ze hun praktijksituatie kunnen verbinden met de talenten die hun zijn gegeven.

Voor wie?

Het talentontwikkelprogramma is bedoeld mensen die hun talenten willen ontdekken, ontwikkelen én inzetten in een omgeving die past wat wij zij nodig hebben. Dit programma is zowel geschikt voor jongere startende professionals als oudere ervaren medewerkers die willen ontdekken hoe en waar zij de rest van hun carrière het best tot hun recht komen.

Inhoud en programma opleiding

Het programma bestaat uit zes niet aaneengesloten dagen waarin het talent, de levensreis, de OERkracht, de neurologische niveaus en tools voor zelfreflectie worden behandeld en waarbij men onder professionele begeleiding experimenteert met nieuw gedrag Het programma maakt gebruik van de theorie en test van Luk Dewulf, ‘Ik kies voor mijn talent’. De deelnemers werken tussen de lesdagen aan opdrachten zoals het zelf bestuderen van theorie, het doen van opdrachten en het voorbereiden van teach-back momenten. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Talent in actie, hefboomvaardigheden, flow
  • Levensreis en OERkracht, introductie neurologische niveaus, zingeving en identiteit
  • Waarden & overtuigingen, BHV-model, gedrag
  • Omgeving/context, doorlopen neurologische niveaus
  • Zelfleiderschap, schaalwandelen

De training wordt begeleid door een zeer ervaren en gediplomeerde kerndocent en bestaat uit een combinatie van zeer afwisselende leervormen, waaronder: theorie, praktijkopdrachten, simulatie, evaluatie, intervisie, het bijhouden van een logboek en presentatie.

De training vindt plaats op locatie van de organisatie of één van onze externe trainingslocaties.

Afronding van de opleiding

Als afronding van deze opleiding geven de deelnemers een eindpresentatie waarin zij op hun eigen manier hun reis delen. Daarna ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Voor organisaties

Wij organiseren deze opleiding uitsluitend als incompany training. Wij beantwoorden graag uw vragen en zorgen voor een passend voorstel voor uw specifieke opleidingsvraag.

Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.