Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten

Lean Black Belt upgrade – klassikaal

Inschrijven

Deze Lean Green Belt to Black Belt upgrade training is bedoeld voor deelnemers die eerder de Lean Green Belt training hebben afgerond en hun kennis op het gebied van Lean verder willen verdiepen en uitbreiden. De opleiding bestaat uit 6 dag- of avonddelen klassikale training met aanvullende praktijkopdrachten.

De opleiding start met een teach-back van de Green Belt onderwerpen maar de Lean Green Belt onderwerpen worden niet integraal opnieuw behandeld.

Deze opleiding sluit naadloos aan op de Lean Green Belt opleiding van de Watson Academy en de Lean Greenbelt opleiding van LOI. Heeft u een Lean Green Belt opleiding gevolgd via een andere opleider? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor deelname te bespreken.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor deelnemers die zich verder willen ontwikkelen tot Lean expert met een ambitie om een bijdrage te gaan leveren aan continu verbeterprogramma’s van organisaties op tactisch en strategisch niveau. De deelnemers gaan direct aan de slag met de opdrachten in de praktijk.

Het programma

De opleiding vindt plaats op één van de trainingslocaties van de Watson Academy. De training bestaat uit 6 dag- of avonddelen van circa 3,5 uur. De doorlooptijd van de training is ongeveer 8 weken. De training start bij voldoende aanmeldingen, waarna de data in overleg worden vastgesteld. Per groep kunnen 4 tot maximaal 10 deelnemers meedoen.

Inhoud training

In deze opleiding worden de Lean onderwerpen in een strategische context geplaatst en staan vier vragen centraal:

  1. Hoe vertalen we strategische bedrijfsdoelstellingen naar verbeterinitiatieven op de werkvloer?
  2. Hoe zorgen we voor succes in complexe en omvangrijke projecten?
  3. Hoe geven we effectief leiding aan veranderingen en zorgen we voor de gewenste Lean cultuur in de organisatie?
  4. Hoe coachen en faciliteren wij anderen in Lean trajecten?

Na afloop van deze opleiding neemt u het online theorie examen Lean Black Belt af. Het examen inclusief één herexamen is bij de training inbegrepen. De ervaring leert dat meer dan 90% de eerste keer slaagt na het volgen van deze opleiding.

Certificering

Het online Lean Black Belt examen is inbegrepen bij deze opleiding. U kunt dit examen op een moment afnemen wanneer het u schikt. Wanneer u het examen met goed gevolg heeft afgesloten ontvangt u het officiële certificaat.

De opleidingen van Watson & Associates voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden. Watson & Associates is geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS), ontwikkeld door Cardiff University.

Voor organisatie

Wij organiseren deze training ook als incompany training. Neem contact met ons op, zodat we een passend voorstel kunnen doen voor uw opleidingsvraag.

 

Er zijn nog geen lesdagen voor de Lean Black Belt ingepland.

Heb je interessen om deze opleiding te volgen? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.