Heeft u een vraag?
Bericht verzonden. Sluiten

Watson Academy organiseert de Agile Business Foundation opleiding momenteel alleen als incompany training (in opdracht van een organisatie of instelling).  

De Agile Business Foundation training is bij uitstek geschikt voor iedereen die Agile werken toepast (of gaan toepassen) in gehele organisatie in een non-IT context. De training zorgt voor een goed begrip van de Agile principes en waarden en hoe deze concreet door middel van Scrum en Kanban kunnen worden toegepast bij zowel projecten als operationele werkzaamheden. Deze training biedt daarmee een compleet overzicht van Agile, Scrum en Kanban.

Voor wie?

De blended Agile Business Foundation training is bedoeld voor professionals die onlangs zijn gestart met Agile- of Scrum werken in een non-IT omgeving op dit van plan zijn te doen. U hoeft geen uitgebreide ervaring of kennis te hebben in de toepassing van Agile en Scrum. Met deze opleiding krijgt u een uitstekende theoretische basis van Agile, Scrum en Kanban.

Inhoud training

De training gaat in op de volgende onderwerpen:

  • De vier waarden en twaalf principes van Agile
  • Agile projecten
  • Het opstellen van een visie en een initiële Product Backlog
  • Scrum
  • Transparantie, inspectie en aanpassing
  • De vijf waarden van Scrum
  • De rollen en verantwoordelijkheden van het Scrum team
  • Sprints en de Sprint rituelen
  • De artefacten van Scrum
  • Kanban

Het programma

De training bestaat uit twee dagdelen interactieve klassikale training. Daarnaast volgen de deelnemers individueel in eigen tempo de online studieactiviteiten. Deze activiteiten zorgen ervoor dat alle benodigde theorie voor het examen behandeld wordt. De training bevat een proefexamen, waarna de deelnemers goed voorbereid zijn op het Agile Business Foundation examen van iiabc.org, waarmee zij het officieel erkend certificaat kunnen bemachtigen.

Certificering

Na de opleiding kunnen de deelnemers het examen Agile Business Foundation bij iiabc.org doen. Het Agile Business Foundation certificaat is een erkend certificaat voor mensen die Agile- en Scrum werken in een non-IT context. Met het certificaat toont u aan dat u de basis van Agile en Scrum kent.

Voor organisaties

Wij organiseren deze training momenteel uitsluitend als incompany training. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij doen u graag een passend voorstel voor uw specifieke opleidingsvraag.

Deze training bevat twee dagdelen interactieve training die in afstemming met de opdrachtgever ingepland worden.

Deze website gebruikt cookies en gebruikt uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op deze website te optimaliseren.